ASSALAMMUALAIKUM

SELAMAT DATANG, SELAMAT MENJENGUK, SELAMAT MEMBACA, SELAMAT SEMUANYER LA....KAT DALAM BLOG NI ADA BUSINESS CARD AHLI2 BLACK WIDOW, KALAU ADA PAPER CALL JER, AMAT LAH DIALU-ALU KAN....KALAU NAK KOMEN PAPER,,, KOMEN LA.... KAT BAWAH SETIAP POST TU ADA RUANGAN KOMEN,, KOMEN LA YER....

Wednesday, February 11, 2009

NOVEMBER N DISEMBER 2008 BLACK WIDOW


BLACK WIDOW ADALAH SATU NAMA KUMPULAN BAND YANG MEMANG SUDAH DIKENALI. BOLEH DIKATAKAN SETIAP PERTANDINGAN YANG DISERTAI MESTI MEMBUAH KAN HASIL. INI TERBUKTI LAGI SETELAH PADA AKHIR TAHUN 2008 SAHAJA , BAND INI TELAH PUN 2 KALI MENDAPAT TOP 3.
BULAN NOVEMBER 2008 BLACK WIDOW MENYERTAI PERTANDINGAN BAND YANG DIANJURKAN OLEH MAJLIS PERBANDARAN KLANG, SEMPERNA DENGAN PESTA AIR LAGUNA PARK 2008. SEBANYAK 48 BAND SELURUH PELUSUK NEGERI. BLACK WIDOW MENDAPAT TEMPAT KE-3.
BULAN DISEMBER 2008 BLACK WIDOW SEKALI LAGI MENYERTAI PERTANDINGAN BAND IDOL YANG DI ANJURKAN OLEH MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM. BERTEMPAT DI TEMPAT LETAK KERETA STADIUM SHAH ALAM, BERSAMAAN DENGAN SELANGOR RIA 2008. PADA MALAM ITU BLACK WIDOW MENDAPAT TEMPAT KE-3. LIRIK LAGU TERBAIK JUGA DIMENANGI OLEH BLACK WIDOW. LIRIK DIBUAT OLEH BASIS BLACK WIDOW, YANG JUGA DIKENALI DENGAN NAMA NAN NAGA. (ADNAN YUSRI B MOHAMAD). SELAIN ITU JUGA BLACK WIDOW MENDAPAT LAGI SATU ANUGERAH, IAITU DRUMMER TERBAIK.. DRUMMER YANG DIKENALI SEBAGAI COBRANOY MMG ADALAH SEORANG YANG DISEGANI OLEH DRUMMER DARI BAND LAIN.. MMG BEST.
APA YANG BOLEH SAYA KATAKAN,,
BLACK WIDOW MMG POWER..

No comments:

Post a Comment